wie wij zijn

Wim & Lenie Frijsteen zijn de eigenaren van Tegelcentrum Frijsteen & Zn.

In januari 2003 is Lenie de medefirmant van Wim geworden nadat Wim zijn vader( Arnold Jan Frijsteen†) met pensioen is gegaan.

Wim is samen met zijn vader in februari 1983 Tegelcentrum Frijsteen & Zn. gestart.

De vader van Wim deed de verkoop, de inkoop en de administratie, Welke nu de taken van Lenie zijn.

De grondlegger van de Firma Frijsteen was Willem Frijsteen welke in 1955 als steengaasspanner zijn bedrijf in Enschede is begonnen. Zijn zoon Arnold Frijsteen is toen zijn medefirmant geworden. In 1965 is Arnold Frijsteen verhuisd naar Utrecht waar hij het steengaasspanbedrijf zelf verder heeft voortgezet.

test

Enkele jaren (1969) later verhuisde hij met zijn vrouw en zoon naar Doorn en heeft het steengaasspanners (tegenwoordig stucanet genoemd) vak tot 1982 uitgevoerd. Door een ongeluk is Arnold Frijsteen van beroep veranderd en is in 1983 met Wim het Tegelcentrum begonnen.

Inmiddels is Wim Frijsteen de derde generatie van de Firma Frijsteen.
Zoon Lex is wellicht straks de vierde generatie van Tegelcentrum Frijsteen & Zn. sinds 2010 is Lex zijn eigen bedrijf gestart als tegelzetter. Lex heeft zijn vader Wim 3 jaar als leermeester gehad tijdens zijn 5 jarige opleiding als tegelzetter en heeft als een van de weinige in Nederland zijn kaderfunctionaris tegelzetbedrijf diploma behaald. Wim en Lex werken regelmatig samen wanneer Wim en Lenie grote opdrachten hebben of wanneer hun agenda vol is door de vele ingeplande opdrachten. Daarnaast is zoon Felix ook met een eigen tegelzetbedrijf bezig sinds 2015. Indien gewenst wordt hij ook door ons ingezet.

Onze visie:

Geen kwantiteit maar kwaliteit!

Frijsteen tegels streeft naar perfectie, elke klus wordt zorgvuldig in behandeling genomen en proberen wij er weer iets unieks van te maken.

Onze filosofie:

Onze filosofie is goed luisteren naar onze cliënten, meedenken, adviseren.

Het de cliënt zo gemakkelijk mogelijk maken, door bijvoorbeeld badkamerwerkzaamheden door ons van het afbreken tot het complete pakket aan te bieden.

Voor tegels, natuursteen & sanitair gaat u naar Frijsteen!
Door goed advies en vakkundig tegelwerk
Sinds 1983

HOE WIJ WERKEN EN MET WELKE PASSIE

Wim voert al 30 jaar met enorme passie de tegelwerkzaamheden uit in tegels voor wand en vloer als zowel natuursteen. Uiteraard behoort vloerverwarming ook tot één van de mogelijkheden.
Alle bijkomende werkzaamheden zoals het verwijderen van bestaand tegelwerk, of het bijvoorbeeld aanbrengen van cement of tras-cement dekvloeren. Ook het demonteren van sanitair en tegelwerk uit badkamers, hierbij kunnen zij indien gewenst ook de leidingen in frezen, in zowel de wand als vloer.

Daarnaast is door de 30 jaar kennis en ervaring van Tegelcentrum Frijsteen & Zn. een netwerk ontstaan, waardoor wij onze cliënten een breed pakket van mogelijkheden kunnen aanbieden. Wanneer u voornemens bent om bijvoorbeeld uw badkamer te renoveren, dan sturen Wim & Lenie alles voor u aan. De loodgieter, timmerman, stukadoor, CV monteur, elektricien, schilder, behanger tot en met het afvoeren van alle verwijderde materialen.

Kortom alles in één hand:

Dat betekend voor de cliënt één aanspreek punt en Wim houdt u dagelijks op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Bekend staat hij om zijn netheid en laat alles keurig achter tijdens de uitvoering maar ook wanneer zijn werk is voltooid.

Daarnaast bezoekt Wim de cliënten voor het opnemen van de offertes welke hij samen met Lenie uitwerkt om de cliënt duidelijk inzicht te geven van alle uit te voeren werkzaamheden en de te leveren materialen.
Wim & Lenie hebben in 2006 de toen nog eenvoudige natuursteenzagerij uitgebreid met een professionele natuursteenzaag en polijstmachine. Sinds december 2009 hebben zij nu een aparte ruimte kunnen creëren waardoor de natuursteenzagerij geheel naar binnen is verplaatst, zodat Wim ook in de wintermaanden het natuursteen kan bewerken. Hier ziet u Wim wekelijks natuurstenen dorpels, vensterbanken, plateaus en zelfs tafelbladen vervaardigen. Loop gerust eens binnen om te zien hoe alles in zijn werk gaat, Wim verteld u graag hierover.

Verrast zal u zijn als u onze showroom binnen loopt, wat men niet verwacht achter de eenvoudige gevel, maar het assortiment is om stil van te worden.

Onze diensten

  • Het betegelen van ruimtes in keramiek en natuursteen.
  • Complete renovatie van cementdekvloer tot plafond.
  • Inclusief loodgieter en verwarmingswerkzaamheden.
  • Vloerverwarming en sanitair.